X
تبلیغات
رایتل

بازدیدکنندگان : 176911

بایگانی

دسته بندی

یکشنبه 6 مرداد‌ماه سال 1392
یک نوستالژی رمضانی (Ramadan Cuisine)

 یک نوستالژی رمضانی

لگیمات (لِگِیمات ) 

 

 

 

مواد لازم: 

 

آرد سفید : 2 پیمانه              

 

شیر خشک :             2 قاشق غذاخوری سرپر  

پودر کستر (هرروت):    2 قاشق غذاخوری سرپر   

 

شکر:                       2 قاشق غذاخوری سرخالی  

خمیرمایه:                 2 قاشق غذاخوری سرخالی 

  

هل:                               سر قاشق چایخوری 

آب:                                1 لیوان  

 

طرز تهیه:  خیلی آسون...  

همه مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم و آب را به آنها اضافه. خمیر بدست آمده را با یک پارچه می پوشانیم و ظرف را در جایی گرم قرار می دهیم تا خمیر ور بیاید( حدود 1 تا 2 ساعت) سپس با قاشق مقدار کمی از آن را برداشته و در روغن سرخ می کنیم. در نهایت وقتی روغن لگیمات گرفته شد و کمی سرد شد روی آن شیره (شیره خرما یا عسل و یا شیره ای که با آب و شکر درست کرده ایم) می ریزیم. نوش جان :-)



یادداشتهای قبلی
رها
we need trees
رادیو
مجله غواصان پارسی
وبسایت رسمی علیرضا قربانی
فیل (وبلاگ های هرمزگانی)
فیروزه جزایری دوما
مسعود منصوری
Free Hugs
کاپوچینو با طعم پاییز
کافه کافکا
موسسه ایده نو دوستدار هرمزگان
چار دیواری
اینفوگرافیک
احمد کارگران
چای دارچین
ماهی بالی
دیده بان محیط زیست ایران
افتو
وبلاگ محمد جعفر مصفا
کافه سوژه
سایت رسمی اهدای عضو در ایران
محک
برنامه جهانی غذا ( WFP)
یونسکو
کلاس زبان آنلاین
مرجع حیات وحش ایران
پایگاه خبری محیط زیست ایران
حفظ محیط زیست
سپهر فریدی
موسسه خیریه مهر گیتی
بانک اطلاعات اهداکنندگان سلولهای بنیادی ایران
لاتیدان