یک نوستالژی رمضانی
لگیمات (لِگِیمات )
مواد لازم:
آرد سفید : 2 پیمانه
شیر خشک : 2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر کستر (هرروت): 2 قاشق غذاخوری سرپر
شکر: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
خمیرمایه: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
هل: سر قاشق چایخوری
آب: 1 لیوان
طرز تهیه: خیلی آسون...
همه مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم و آب را به آنها اضافه. خمیر بدست آمده را با یک پارچه می پوشانیم و ظرف را در جایی گرم قرار می دهیم تا خمیر ور بیاید( حدود 1 تا 2 ساعت) سپس با قاشق مقدار کمی از آن را برداشته و در روغن سرخ می کنیم. در نهایت وقتی روغن لگیمات گرفته شد و کمی سرد شد روی آن شیره (شیره خرما یا عسل و یا شیره ای که با آب و شکر درست کرده ایم) می ریزیم. نوش جان :-)
یادش بخیر...
:-)
هی وااااااااااااااااااااااااااااای من
D:
ajab posti
az khodesh ham mazzash behtar boood:-*
جدی؟/؟؟
البته میشه هل رو به شیره هم اضافه کنیم :-) ببخشیداااا البته شما صاحب سبکید
ممنونم. نمی دونستم . امتحان می کنم
مرسی از این پست خوشمزه. باید امتحانش کرد.
خواهش .
امتحان کن... پشیمون نمی شی
مم نون:-)
خواهش :-)
به به و لگهمات
دهنم آب افتاد
D:
شما گینی لگیمات ما گینی لتیرو
اسمش مهم نیست مزش مهمه :-)
DeLLLLLLicioussSsSSsSsSSs
yap!